Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 11:00-13:00
δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 39 €
δικαίωμα επιστροφής
για όλα τα προϊόντα14 ημερες
Ψάξε ανάμεσα σε 6336 προϊόντα
×
0 Καλάθι αγορών 0,00 €
Large item icon

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες άνω των 39 €

Invite & Win


Καλωσόρισες στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Invite & Win του Mamacorner.gr

Λίγα λόγια για το Invite & Win: Με το πρόγραμμα αυτό σου δίνεται η δυνατότητα να προσκαλέσεις φίλους σου στο mamacorner.gr και να κερδίσεις και οι δύο επιπλέον έκπτωση στις παραγγελίες σου.

Όροι Χρήσης: Μπορείς να προσκαλέσεις φίλους με πολλούς τρόπους, μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου ή απευθείας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο πεδίο Invite & Win στον λογαριασμό σου.  

  • Ως  χορηγός, για κάθε επιτυχημένη εγγραφή και αγορά φίλου σου κερδίζεις 5€ για την επόμενη παραγγελία σου, τα οποία εμφανίζονται ως πόντοι προς επικύρωση στην καρτέλα "Οι πόντοι μου" στον λογαριασμό σου. Βασική προϋπόθεση για να ξεκλειδώσει το κουπόνι σου, οι αγορές που θα κάνει ο φίλος σου να είναι άνω των 25€.
  • Ως επιχορηγούμενος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου*, πιστώνονται στον λογαριασμό σου 4€ με τη μορφή κουπονιού, το οποίο μπορείς να βρείς στο πεδίο "Τα κουπόνια μου" στον λογαριασμό σου. (Για πληροφορίες σχετικά με τα κουπόνια και το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών mamacorner.gr παρακαλούμε πάτησε εδώ). Για να μπορέσει να λάβει την επιβράβευσή του και ο χορηγός σου, η πρώτη σου παραγγελία θα πρέπει να είναι άνω των 25€.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσκλήσεων που μπορείς να στείλεις μέσω του προγράμματος Invite & Win.
  • Τα διαθέσιμα ευρώ αφορούν έκπτωση σε επόμενη παραγγελίας σας και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Το πρόγραμμα αφορά νέους πελάτες, όχι υφιστάμενους.
  • Τα ποσά επιβράβευσης ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία επικύρωσης τους ενώ δεν συμμετέχουν οι κατηγορίες «Παιδικά Γάλατα – Τροφές» και «Ενοικίαση Θηλάστρου / Βρεφοζυγού»


Πολιτική Ορθής Χρήσης: Το Mamacorner.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει πόντους σε περίπτωση αποδεδειγμένης απάτης.