Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 09:00-11:00
δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 39 €
δικαίωμα επιστροφής
για όλα τα προϊόντα14 ημερες
Ψάξε ανάμεσα σε 4258 προϊόντα
×
0 Καλάθι αγορών 0,00 €
Large item icon

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες άνω των 39 €

Invite & Win


Καλωσόρισες στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Invite & Win του Mamacorner.gr

Λίγα λόγια για το Invite & Win: Με το πρόγραμμα αυτό σου δίνεται η δυνατότητα να προσκαλέσεις φίλους σου στο mamacorner.gr και να κερδίσεις και οι δύο επιπλέον έκπτωση στις παραγγελίες σου.

Όροι Χρήσης: Μπορείς να προσκαλέσεις φίλους με πολλούς τρόπους, μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω ηλεκτρονικού συνδέσμου ή απευθείας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στο πεδίο Invite & Win στον λογαριασμό σου.  

  • Ως  χορηγός, για κάθε επιτυχημένη εγγραφή και αγορά φίλου σου κερδίζεις 5€ για την επόμενη παραγγελία σου, τα οποία εμφανίζονται ως ποσό επιβράβευσης προς εξαργύρωση στην καρτέλα "Premium Club" στον λογαριασμό σου. Βασική προϋπόθεση για να ξεκλειδώσει η επιβράβευση, οι αγορές που θα κάνει ο φίλος σου να είναι άνω των 25€.
  • Ως επιχορηγούμενος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου, πιστώνονται στον λογαριασμό σου 4€ με τη μορφή κουπονιού, το οποίο θα λάβεις με e-mail. Για να μπορέσει να λάβει την επιβράβευσή του και ο χορηγός σου, η πρώτη σου παραγγελία θα πρέπει να είναι άνω των 25€ και φυσικά να την παραλάβεις.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό προσκλήσεων που μπορείς να στείλεις μέσω του προγράμματος Invite & Win.
  • Τα διαθέσιμα ευρώ αφορούν έκπτωση σε επόμενη παραγγελίας σας και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
  • Το πρόγραμμα αφορά νέους πελάτες, όχι υφιστάμενους.
  • Τα ποσά επιβράβευσης ισχύουν για ένα χρόνο από την ημερομηνία επικύρωσης τους ενώ δεν συμμετέχουν οι κατηγορίες «Παιδικά Γάλατα – Τροφές» και «Ενοικίαση Θηλάστρου / Βρεφοζυγού»


Πολιτική Ορθής Χρήσης: Το Mamacorner.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει πόντους σε περίπτωση αποδεδειγμένης απάτης.