Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 09:00-11:00
δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 39 €
δικαίωμα επιστροφής
για όλα τα προϊόντα14 ημερες
Ψάξε ανάμεσα σε 4258 προϊόντα
×
0 Καλάθι αγορών 0,00 €
Large item icon

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες άνω των 39 €

Ακυρώσεις - Αλλαγές - Επιστροφές


Ακυρώσεις: Αν θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου, μπορείς είτε να μας καλέσεις στο 2110129216 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-11:00, είτε να μας στείλεις email στη διεύθυνση info@mamacorner.gr. Μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας που επιθυμείς να ακυρώσεις.

Αλλαγές: Αν θέλεις να τροποποιήσεις την παραγγελία σου, μπορείς είτε να μας καλέσεις στο 2110129216 Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-11:00, είτε να μας στείλεις email στη διεύθυνση info@mamacorner.gr. Μην ξεχάσεις να μας αναφέρεις τον αριθμό της παραγγελίας που επιθυμείς να τροποποιήσεις.

Επιστροφές: Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία σου, για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχεις παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το mamacorner.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.

Σε προϊόντα που αφορούν παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές και εσώρουχα ή είδη όπως βλεφαρίδες, που ενέχουν κινδύνους προσωπικής υγιεινής, ΔΕΝ πραγματοποιούνται επιστροφές.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι με δική σου επιβάρυνση, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σου γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σου με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα το ποσό επιστρέφεται εκεί. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα του mamacorner.gr θα χρειαστείς απαραίτητα την απόδειξη λιανικής πώλησης και το προϊόν θα πρέπει να πληροί τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάς να ενημερώσεις την εταιρεία για την πρόθεσή σου (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να έχεις μέσα στη συσκευασία τη Δήλωση Υπαναχώρησης Προϊόντων Πωληθέντων από Απόσταση (Βρες το έντυπο εδώ).