Τηλεφωνικές παραγγελίες: 211 012 9216 Δευ.-Παρ.: 09:00-11:00
δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 39 €
δικαίωμα επιστροφής
για όλα τα προϊόντα14 ημερες
Ψάξε ανάμεσα σε 6918 προϊόντα
×
0 Καλάθι αγορών 0,00 €
Large item icon

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες άνω των 39 €

Φίλτρα
Φίλτρα

Βρεφικές κρέμες frezylac

Οι βρεφικές κρέμες Frezylac είναι βιολογικές και καλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός βρέφους από τον 4ο μήνα και μετά, ώστε να
εξασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής ανάπτυξή του. Παρασκευάζονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε, είναι προϊόντα βιολογικής γεωργίας, δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, συνθετικές ή βελτιωτικές ουσίες και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα για το μωρό. Δεν περιέχουν γλουτένη ή ζάχαρη και ενισχύουν τη φυσική άμυνα του οργανισμού.

Οι βρεφικές Κρέμες Frezylac  καλύπτουν όλες τις διατροφικές ανάγκες ενός βρέφους από τον 4ο μήνα και μετά, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής ανάπτυξή του. Αξιοποιώντας την υψηλή διατροφική αξία του Βιολογικού Γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας (Frezylac 2), των δημητριακών και φρούτων βιολογικής καλλιέργειας, αλλά και των προβιοτικών BIFIDUS, οι Frezyderm δημιούργησε τις Βρεφικές Κρέμες Frezylac, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστα γεύματα ενός πλήρους και ισορροπημένου βρεφικού διαιτολογίου.Μετά τον 4ο μήνα, όπου αρχίζει και η περίοδος απογαλακτισμού του βρέφους, η Frezyderm προτείνει: Ρυζάλευρο με Γάλα, Ρυζάλευρο με Γάλα και Βανίλια και Ρυζάλευρο Ολικής Άλεση. Μετά από τον 6ο μήνα τα μωράκια μπορούν να απολαύσουν: Φαρίν Λακτέ με Δημητριακά και Γάλα, Φαρίν Λακτέ με Σοκολάτα και Μπανάνα, Κρέμα Μήλο- Μπανάνα- Πορτοκάλι και Βρώμη Ολικής Άλεσης Γάλα- Μήλο και Βανίλια.

 

Δημοφιλή προϊόντα