Τηλεφωνικές παραγγελίες: 215 215 6868Δευ.-Παρ.:9:00-21:00, Σαβ.:9:00-17:00
δωρεάν μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 39 €
δικαίωμα επιστροφής
για όλα τα προϊόντα14 ημερες
Ψάξε ανάμεσα σε 6061 προϊόντα
×
0 Καλάθι αγορών 0,00 €
Large item icon

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για παραγγελίες άνω των 39 €

Αποστολή & Παράδοση


Εσωτερικό: Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier, εφ'όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σου είναι κάτω από 39€ επιβαρύνεσαι με 2€ έξοδα αποστολής ενώ από 39€ και πάνω η αποστολή είναι Δωρεάν. Σε περίπτωση που θέλεις την παραγγελία σου αυθημερόν πρέπει να μας ενημερώσεις τηλεφωνικά εγκαίρως στο 215 215 6868 και θα σου απαντήσουμε για το κόστος αποστολής και το χρόνο παράδοσης. Τα προϊόντα που βρίσκονται στη κατηγορία "Hot Deals" υπόκεινται σε περιορισμούς διαθεσιμότητας ανά παραγγελία. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που εκτελούνται Σάββατο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη.

Κύπρος: Η παράδοση των παραγγελιών στην Κύπρο γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εφ'όσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου. Η αποστολή πραγματοποιείται με DHL.

Χρεώσεις Αποστολής για Κύπρο:

  • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι δύο κιλά (2kg) η χρέωση είναι 8,5 ευρώ
  • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι τρία κιλά (3kg) η χρέωση είναι 12 ευρώ
  • Για παραγγελίες που το συνολικό βάρος των προϊόντων, είναι μέχρι πέντε κιλά (5kg) η χρέωση είναι 20 ευρώ


Παραλαβή από τα καταστήματά μας: Έχεις την επιλογή να παραλάβεις τις παραγγελίες σου Δωρεάν από τα καταστήματά μας που αποτελούν Σημεία Παραλαβής Online Παραγγελιών. Σε αυτή τη περίπτωση, οι παραγγελίες σου εκτελούνται από το κεντρικό μας κατάστημα και αποστέλλονται στο σημείο της επιλογής σου, όπου μπορείς να τις παραλάβεις κατόπιν επιβεβαίωσης από το σύστημά μας.  Οι παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες για παραλαβή 7 εργάσιμες ημέρες. Ελάχιστη παραγγελία για παραλαβή από Σημείο Παραλαβής είναι 20€. Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 15:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Τα προϊόντα που βρίσκονται στη κατηγορία "Προσφορές" υπόκεινται σε περιορισμούς διαθεσιμότητας ανά παραγγελία. Σου επισημαίνουμε ότι για αγορές απευθείας από τα καταστήματά μας οι τιμές διαφοροποιούνται.

Σημεία Παραλαβών:
Φαρμακείο Κ. Δάρα & ΣΙΑ ΟΕ, Λεωφόρος Κηφισίας 56, Μαρούσι (έναντι ΟΤΕ) Ανοιχτά Δευτέρα – Σάββατο 08:00-23:00
Eντός Μαιευτηρίου Λητώ, Μουσών 7-9, Ανοιχτά Δευτέρα έως Σάββατο 08:00-21:00 & Κυριακή: 11:00-20:00